Iedereen die een reservatie maakt bij privé-sauna Relaxcis verklaart zich automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

 Aandacht !
Elke reservatieaanvraag zal beantwoord worden binnen 12u. Er kan geen excuus zijn van geen bevestiging of antwoord te hebben ontvangen.
Wil je zeker zijn van uw reservatie aanvraag vragen we om even te bellen +32(0)14 67 13 66
controleer zeker uw Spam - of ongewenste mail map aub, het is zeer vervelend om uw reservatie bevestigd te hebben alles klaar zetten voor jullie en we niemand zien. Met alle gevolgen van dien wat niet leuk is.
Dit krijg je ook te zien bij het verzenden van uw reservatieaanvraag:
spam nakijken
1. Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen.
 
2. Kinderen toegelaten vanaf 8 jaar en dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon.
   
3. Privé-sauna Relaxcis heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.
   
4. Huisdieren zijn niet toegelaten.
   
5. Het is verboden in ons complex producten toe te voegen in het zwembad en jacuzzi.
   
6. Het is verboden drank en/of eten te gebruiken in de sauna, Turks stoombad, de Infraroodsauna en zwembad, je kan dit benutten aan devoorziene tafeltjes.
   
7. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door Privé-sauna Relaxcis ter beschikking gestelde faciliteiten. In geen geval kan Privé-sauna Relaxcis aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke-of materiele schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Privé-sauna Relaxcis ter beschikking gestelde faciliteiten. Prive-sauna Relaxcis zal tengevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Bij eventuele geschillen wordt automatisch een compromie opgemaakt voor de verzekering
   
8 Eucalyptus e.d. mag u enkel verdund met water op de kachel van de sauna gieten, dit met de lepel om brandgevaar te voorkomen.
   
9. Om het zwembadwater op een temperatuur te houden is dit voorzien van een automatisch solar-roldek.Het is aangewezen dit enkel te openen om te zwemmen. Tijdens het automatisch openen, mag er absoluut niet manueel geduwd wordenaan het roldek. Hierdoor komt de rol dubbel te zitten en blokkeert het systeem, waarbij de leverancier hiervan de rol moet komen deblokkeren. Deze kosten worden verhaald op de gebruiker.
   
10. De directie kan in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen.
   
11. Instellingen van de apparatuur worden door de klanten niet gewijzigd.
   
12. Wanneer schade aangebracht wordt door het door u gehuurde complex bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden. hiervoor maken wij een schadedossier op voor de verzekering.
   
13. Wij vragen om geen drank en of etenswaar mee te brengen er is een minibar in het complex om eventueel de nodige dranken te benutten en dit aan democratische prijzen. Indien wij dit opmerken vragen wij zonder discussies een supplement van € 15. 
   
14. De badjassen en badhanddoeken blijven eigendom van privé sauna Relaxcis.
   
15.

Annulatie

Indien u uw reservatie wenst te annuleren kan dit kosteloos tot 2 kalenderdagen voor uw reservatiedatum. Indien u annuleert binnen de 2 kalenderdagen stellen wij een forfaitaire schadevergoeding van 100% aan.
Het tijdstip waarop de annulatie mail verzonden is zal als bewijs genomen worden.
Voorschotten worden niet terugbetaald.
Indien u reservatie annuleert vragen wij om deze op dezelfde dag van uw annulatie nog te verplaatsen, zoniet vervalt uw voorschot. De reservatie kan maar 1 keer verplaatst worden.
Indien er niet wordt geannuleerd of een 'no show' wordt 100% van het verschuldigde saldo in rekening gebracht.  
Hiervoor wordt een factuur gemaakt en opgestuurd.
Bij niet-tijdige betaling zal er een eerste kosteloze herinnering worden verstuurd met de melding dat, bij niet-betaling binnen de termijn van veertien kalenderdagen, de volgende kosten als schadebeding zullen worden aangerekend:
a) verwijintresten comform art.5 van de wet van 02/08/2002 betreffende de bestrijding va de betalingsachterstand bij handelstransacties ( momenteel 12,5%!!)
b) een forfaitaire vergoeding, berekend als volgt:
* 20 euro indien saldo < 150 euro;
*30 euro indien saldo tussen 150,01 en 500 euro + 10% van het verschuldigde bedrag op de schijf tussen 150,01 en 500 euro;
*65 euro indien saldo > 500 euro + 5% op de schijf boven 500 euro ( max. 2000 euro)
Indien aan deze kosteloze herinnering geen gevolg word gegeven, zal er door een gerechtsdeurwaarder een ingebrekenstelling worden verstuurd en/of worden overgegaan tot dagvaarding voor de bevoegde rechtbank.
 
Bij het vroegtijdig verlaten van het complex dient het volledige bedrag van het aantal gereserveerde uren betaald te worden. 
 
Wij houden ons altijd aan dezelfde regels, voor iedereen en houden GEEN rekening met eventuele privé redenen.
   
16. De toestellen dienen om te relaxeren en niet om te … daarvoor moet u elders zijn.
 

Bent u niet tevreden zeg het ons, wij zullen indien mogelijk maatregelen treffen. U kan dan reageren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen is de rechtbank vanTurnhout bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt aangewezen.

 U kan reserveren via deze link of via de telefoon.